KAMPEN I BILD: Aktivism i Stockholm till minnet av Gösta Hallberg-Cuula

   

Nordiska motståndsrörelsen

 

Published on Apr 20, 2013

AKTIVISM. Söndagen den 14/4 genomförde Näste 1 en offentlig aktivitet i centrala Stockholm för att hedra den fallne hjälten Gösta Hallberg-Cuula.

Dagen var händelserik och videomaterialet var så pass underhållande att det kunde ligga som grund för ett avsnitt av Kampen i bild, något som Hallberg-Cuula säkerligen uppskattat. Såväl polis samt högt uppsatta förespråkare av det "mångkulturella" förstörelseverket kom under dagen att stå öga mot öga med Motståndsrörelsens aktivister.

Det var då aktivisterna rörde sig i Gamla stan som den ökända journalisten Åsa Linderborg uppenbarade sig av en slump, något som vi tidigare rapporterat om. Tyvärr fångade inte videodokumentationen den händelsen. Däremot upptäcktes att juden Willy Silberstein från "SKMA" hade fastnat på bild medan han spred hat.

Mer information om Gösta Hallberg-Cuula finns här: http://www.nordfront.se/motstandsrorelsen-hedrade-gosta-hallberg-cuula-2.smr

Kampen i bild produceras av Motståndsmedia som är Svenska motståndsrörelsens mediagrupp. Konceptet med Kampen i bild är att erbjuda en mer ingående och nästintill ocensurerad dokumentation av större händelser som berör de nordiska folkens överlevnadskamp genom Nordiska Motståndsrörelsen.