2013-03-23 Motståndsrörelsen - Aktivitet i Stockholm

   

Nordiska motståndsrörelsen

 

Published on Mar 26, 2013

Lördagen den 23 mars samlades aktivister från Motståndsrörelsens första näste utanför Nordkoreas ambassad i Stockholm. Aktivisterna ställde upp med banderoll, två plakat och två fanor. Banderollen och plakaten uppmanade Nordkorea att atombomba sionisterna.

Aktionen genomfördes med ett uns av svart humor, men belyste ett allvarligt ämne: mediamanipulation och staters och folks rätt till självförsvar. Aktionen utanför Nordkoreas ambassad möttes inte helt otippat med tystnad av systemmedia.

Efter aktionen vid ambassaden reste aktivisterna vidare till Medborgarplatsen i centrala Stockholm för att dela ut flygblad. Polis dök efter en stund upp på platsen och undrade vad aktivisterna gjorde där. De förföljde även aktivisterna när dessa begav sig därifrån.

Näste 1 låter hälsa att de plakat som användes vid aktionen kommer att ges ut till den av Nordfronts läsare som bäst kan motivera varför just han eller hon ska få ett plakat. Plakaten föreställer kärnstridsspetsar som har en adresslapp till New York respektive Tel Aviv.