Allvarliga attacker mot poliser i Stockholm (Nyhetskollen #6)

   

Motgift

 

Published on Aug 31, 2017

Ladda ned som MP3: https://www.motgift.nu/2017/08/31/allvarliga-attacker-mot-poliser-stockholm-nyhetskollen-6/

Vi talar om de allvarliga attackerna mot poliser i Stockholm, om hur afghanska demonstranter förklarar krig mot Sverige och svenskarna samt den impotenta flaggstången på Sergels torg. Och mycket mer så klart...

Janne “Loffe” Carlsson har avlidit, Carl Philip och Sofia har fått barn igen och det var 20 år sedan Lady Di, dog.

Två allvarliga attacker mot poliser inom loppet av några timmar i huvudstaden. Kan polisen skydda svenskarna när det inte kan skydda sig själva?

YouTube har satt Motgift i bad standing så vi har varit tvungna att ordna tillfälliga lösningar för att kunna sända live-video.

Spektaklet på Medborgarplatsen med strejkande flyktingbarn fortsätter och deras krav visar tydligt vad de har i åtanke inför framtiden.

Den impotenta flaggstången på Sergels torg i Stockholm… ett hån mot Sverige och svenskarna eller en bra symbolik för situationen i vårt land? Därtill verkar det som om att verket i sig är ett plagiat av en isländsk konstnär som 2008 ställde ut ett liknande verk… som dock förstördes kort efter.

Uppdatering kring nyheten från i måndags om den femåriga flickan i London som tvingades bo med muslimer trots att hon var vit och kristen. En muslimsk domare har nu fällt ett intressant utslag och vi ger mer bakgrundsinformation.

Är det en Berhang Miri-gate på uppsegling? Vem kan man lita på som upplyst progressiv rasifierad feminist om inte Miri?

Enligt FN har inte en enda “flykting” dött på Medelhavet sedan Libyen kastade ut NGO-skeppen från sitt farvatten och inledde samarbete med Defend Europe samt italienska myndigheter, vilka agerat på tvärs mot hur EU och Frontex gjort. Kom därför inte och säg att man inte kan göra skillnad om man vill.


  AutoPlay Next Video