Jehovah's Witnesses - A dangerous SECT !!! (Dutch Subs)

   

Hollands Glorie

 

Published on Sep 20, 2016

Original text with video: Thank you all for the support. Without you all my message would not have reached as far as it did ! I wrote a article for the friendly atheist, it has more information about myself and my speech (: thank you (: here's a link:
http://www.patheos.com/blogs/friendlyatheist/2015/05/25/im-the-student-who-spoke-about-my-jehovahs-witness-past-on-youtube/

DUTCH:
Heldin Brie heeft een opdracht voor school gebruikt om uit te leggen hoe het is om te worden grootgebracht als één van de jehovah’s getuige. Wat opvalt is dat Brie zeer nauwkeurig uitlegt hoe de organisatie in elkaar steekt qua hiërarchie en regelgeving.

Deze speech heeft ze laten opnemen door één van haar Klasgenoten tijdens de schoolopdracht. In eerste instantie liet ze de video opnemen om aan haar moeder te laten zien. Maar omdat de video door familie en vrienden zo positief werd ontvangen besloot ze deze op YouTube te plaatsen. De video ging viral en binnen een uur was de video 1000+ keer bekeken. De teller staat inmiddels op meer dan 700.000 views.

Deze video heb ik vol ongeloof, afschuw en niet met droge ogen gekeken. Ik raad iedereen die interesse heeft in hoe de organisatie van Jehovah’s getuigen in elkaar steekt qua regels en beleid aan deze video voor de volle 15 minuten te bekijken. Want zoals Brie zegt: “Het is een religie die acceptatie en liefde predikt, maar de realiteit is dat alles voorwaardelijk is”. En daar sluit ik mij volledig bij aan.

De originele video: https://www.youtube.com/watch?v=RDvT_gYq-ls

Het interview met Brie: http://www.patheos.com/blogs/friendlyatheist/2015/05/25/im-the-student-who-spoke-about-my-jehovahs-witness-past-on-youtube/

Ondertiteling door "De Slachttoren" : https://www.youtube.com/channel/UCcP_4H1s_QI2m9a7D84AyVw

DISCLAIMER: Any use of copyrighted material in this video qualifies as a parody, criticism and "the peoples right to know", and thus can be classified as FAIR USE.


  AutoPlay Next Video