Lars Bern 30 januari - Globalismen leder till fascism.

   

Svensk Webbtelevision

 

Published on Jan 30, 2019

Sammanfattning:

Det är inte nationalismen som leder till ett fascistiskt samhälle. Det är globalisternas allt större makt och förmögenhet som leder till fascism.

Globalisterna kontrollerar nästan hela medieflödet och utnyttjar klimatskrämseln för att inskränka vanligt folks frihet att använda bil, flyg och till och med att äta kött.

Nu träder också grupper fram som vill inskränka demokratin under förevändning att de ska rädda jordens klimat.

Slut på sammanfattningen.

Lars Bern menar att man ofta jämför dagens nationalism med 30-talets fascism. Han menar att detta är fel tänkt, eftersom det är två helt olika företeelser.

Fascismen kräver att individen underordnar sig staten. Men idag är det inte nationerna som har den största makten i samhället utan det är de globala storföretagen som dominerar.

Detta är en följd av den agenda som drivits sedan mer än hundra år och som leder till att förmögenheterna koncentreras till en allt mindre grupp människor och företag.

Viktiga krav från globalisterna har varit fri rörlighet för valutor och förmögenheter. Det är en orsak till irritationen mot exempelvis Kina som vägrar släppa sin valuta fri.

De globala företagen kräver samma regelverk över hela världen vilket blev tydligt när Jacob Wallenberg, i Davos på World Economic Forum, nyligen sa att internationella klimatskatter är ok. om de gällde lika för alla i världen.

SAAB, Ericsson och andra framgångsrika svenska företag växte fram med stöd av de affärsdrivande verken, exempelvis FMV, Televerket m.fl. Idag kräver företagen att denna typ av verksamhet privatiseras.

Det är något som också IMF driver i samband med att de ger lån till fattiga länder, då tillgångar som ägs nationellt tvingas över till globala företag. Ett annat instrument för samma agenda är Världsbanken.

Globalisterna driver också arbetskraftens fria rörlighet vilket gör att fackföreningar inte kommer vara möjliga och har spelat ut sin roll.

Dessa förändringar drivs med motivet att höja tillväxten. Och det stämmer, problemet är bara att en allt större del hamnar hos en liten internationell finanselit.

Processen underlättas av att 90 procent av världens medier ligger i händerna på sex ledande företag som i sin tur ägs av ett fåtal personer. Processen underlättas också av FN, EU och de andra institutioner som globalisterna har bildat såsom IMF, WTO, Världsbanken m.fl.

Hotet mot den förändring som globalisterna vill genomföra utgörs av nationalister.

Därför smutskastar globalisterna dessa grupper och kallar dem för fascister, rasister nazister etc. Även de alternativa medierna smutskastas och ska stoppas. De anklagas för att sprida falska nyheter, fake news, fast det i själva verket är globalisternas medier som gång på gång ertappas med felaktigheter och lögner.

Det som händer nu är att globalisterna försöker inskränka friheten och minska resurserna för vanligt folk.

Lars Bern menar att han inte är orolig för att Jimmie Åkesson leder mot fascism. Däremot leder den rörelse som styrs av globalisterna och deras medier mot ett fascistiskt samhälle. Nu träder grupper fram som till och med kräver att demokratin ska inskränkas. De vill inskränka den allmänna friheten genom en diktatorisk styrning som förbjuder bilar, flygresor, kött och annat för vanligt folk. Allt med hänvisning till den falska skrämselpropagandan om klimatet som är skapad av globalisternas lobbyorganisationer.

-------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!


  AutoPlay Next Video